U heeft uiteraard al gehoord van de iPhone 6. Dit is de opvolger van de iPhone 5S en dit toestel is verkrijgbaar in twee varianten. U heeft de keuze uit de iPhone 6 en de 6 plus. De toestellen zijn op 9 september 2014 aangekondigd op de iPhone conferentie van Apple.

Prijzen iPhone 6
De prijzen voor de iPhone 6 en de 6 plus liggen niet zo heel ver uit elkaar. De iPhone 6 wordt in Nederland namelijk verkocht voor een bedrag van 699 euro. De 6 plus is 100 euro duurder en is verkrijgbaar voor een prijs vanaf 799 euro. Het is niet voor niets een vanaf prijs, want de iPhone 6 met 16 GB kost 699 euro, kiest u deze variant maar dan met 64 GV dan kost deze 799 euro. Als u toch nog meer opslag wilt en u kiest de 128 GB variant, dan bent u 899 euro kwijt. Als we dan kijken naar de iPhone 6 plus, dan kunnen we zeggen dat de 16 GB variant 799 euro kost. De 64 GB variant kost u 899 euro en de 128 GB variant kost u 999 euro.

Specificaties iPhone 6
Veel mensen hebben lange tijd gewacht op de iPhone 6. Het kleinste model kenmerkt zich door een scherm van 4,7 inch. De 6 plus variant heeft een scherm van maar liefst 5,5 inch. De toestellen zijn beide voorzien van een Retina HD beeldscherm en de iPhone 6 is maar liefst 6,9 mm dun. De plus variant is iets dikker, 7,1 mm. Een groot voordeel wat u bij deze toestellen heeft is de camera. De toestellen zijn voorzien van een 8 megapixel camera en er kunnen betere en scherpere foto’s worden gemaakt. Er is ook een verschil tussen de iPhone 6 en de plus, de foto’s worden namelijk bij de iPhone 6 digitaal gestabiliseerd, bij de iPhone 6 plus wordt dit optisch gedaan met een ingebouwde beeldstabilisator. Wilt u ook meer weten over deze toestellen? Neemt u dan een kijkje op iphone6plus-kopen.nl.

Stemmen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *