Het gebeurt steeds vaker dat consumenten voor een los toestel kiezen. Ze kopen de smartphone dan los in combinatie met een prepaid sim of sim only. De reden waarom ze de smartphone los kopen is waarschijnlijk omdat dit voor veel mensen maandelijks een stuk goedkoper is.

Situatie bij veel mensen
Voor veel mensen past een losse smartphone kopen in combinatie met prepaid tegoed of een sim only abonnement beter in het maandelijkse kosten plaatje in plaats van een telefoon abonnement. Veel mensen kunnen elke maand net aan de maandelijkse kosten betalen of komen zelfs te kort. Door een smartphone los te kopen heb je eenmalig hoge kosten. Namelijk enkel de aanschaf van het toestel. In het vervolg betaal je enkel nog maar voor de sim only of prepaid. Dit is gemiddeld zo’n 10 tot 15 euro per maand(afhankelijk van wat voor abonnement je hebt).

Zodra je een telefoon abonnement zou hebben zou je maandelijkse kosten hebben van gemiddeld 30 tot 40 euro. Dit is dan ook de reden dat veel mensen zich richtten op prepaid of sim only. Zo houden ze maandelijks wat meer ruimte over.
Door online de goedkoopste sim only en prepaid abonnementen te vergelijken kun je ook zo nog heel veel geld besparen. Dit geldt natuurlijk idemdito voor het vergelijken van losse smartphones. De prijsverschillen kunnen best erg oplopen tussen alle providers. Maak dus gebruik van de mogelijkheid die veel websites op het internet aanbieden; het overzichtelijk en snel vergelijken van meerdere smartphones.

Stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *