Veel ouders beslissen dat hun kinderen toe zijn aan een telefoon of smartphone wanneer hun naar de middelbare school vertrekken.Daarnaast zijn er ook veel kinderen met een normale prepaid telefoon in plaats van een prepaid smartphone.
Samsung Galaxy Young prepaid telefoonMocht je als ouder twijfelen of en eventueel wanneer je zoon of dochter toe is aan een smartphone is er momenteel een mooie aanbieding bij KPN. Samsung heeft een speciale prepaid smartphone ontwikkeld voor kinderen, genaamd Samsung Galaxy Young. KPN heeft momenteel een leuke en ook goed lopende aanbieding voor deze telefoon.
De Samsung Galaxy Young kost momenteel maar €69,99. Dit is echter niet de volledige prijs want hier gaat nog aardig wat van af. KPN biedt namelijk nu tijdelijk €20,- retour + €20,- Cashback. Dat betekend dat de totale verkoopprijs €29,99 wordt.

Aangezien deze actie tijdelijk aanwezig is en tevens erg populair onder zowel kinderen als ouders, delen wij deze informatie graag met onze bezoekers.

Totale Kosten

Aanschaf: €69,99
Korting: €20,- retour
Extra Cashback: €20,-
————————————- (-)
Totale aanschaf: €29,99

Aangezien dit een kinder actie is krijg je bij je bestelling een Bordspel naar keuze ten waarde van €15,- gratis. KPN heeft deze actie gezien de feestdagen flink uitgepakt!
KLIK HIER als je wilt profiteren van deze Tijdelijke aanbieding.

Specificaties Galaxy Young Prepaid

Toestel
MerkSamsung
BesturingssysteemAndroid
CameraJa
Besturingssysteem versieAndroid 4.4.2
Type beeldschermMulti Touch
AccuLi0Ion 1300 mAh
SimlockvrijJa
Afmetingen110 x 60 x 12 millimeter
Type geheugenkaartMicro SD
GPSJa
Navigatie SoftwareJa
Netwerk2G & 3G
UMTSJa

Camera
Megapixels3.15 megapixels
FlitsNee
VideocameraJa
GEO-taggingJa
Stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *