Samsung is met haar Galaxy lijn een erg goede weg ingeslagen. Samsung staat op dit moment in de top van de smartphone wereld en de Samsung Galaxy S4 is zelfs de best verkochte smartphone ter wereld. Zodoende wordt Samsung goed in de gaten gehouden om snel te kunnen weten wanneer de Galaxy lijn weer wordt uitgebreid. De nieuwste smartphone van Samsung wordt halverwege 2014 verwacht. De Samsung Galaxy S5 moet weer een ware sensatie worden in de smartphone wereld. Er wordt nu al erg veel verwacht van deze nieuwe smartphone.

Wat kan men verwachten
 Samsung laat nog niet erg veel los over de nieuwste smartphone. Wel gaan er natuurlijk vele geruchten rond. Zo zou Samsung haar nieuwste toestel flexibel willen maken, zodat de Samsung Galaxy S5 gebogen wordt. Samsung geeft namelijk aan dat een gebogen toestel erg prettig in de hand ligt. Niet alleen tijdens het bellen, maar ook tijden het surfen op het web. Helaas blijkt dat dit ook echt geruchten zijn. Op dit moment laat de techniek het niet toe om alle toestellen op tijd te voorzien van de nieuwste techniek. Er wordt verwacht dat rond eind 2014 er genoeg capaciteit is om gebogen toestellen te ontwikkelen. Samsung wil hier natuurlijk niet op wachten. Er zijn al wel een aantal specificaties van het nieuwe model uitgelekt. Zo zal de Samsung Galaxy S5 voorzien zijn van een 16.0 megapixel-camera. Dit is nog nooit eerder vertoond en de foto’s die met dit toestel worden gemaakt zullen naar alle waarschijnlijkheid dan ook erg scherp zijn en van zeer goede kwaliteit.De Samsung Galaxy S5 zal ook voorzien zijn van een beeldscherm dat nog niet eerder is gezien. Het scherm van dit toestel zal namelijk beschikken over qhd-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Het nieuwe toestel zal ook een stuk sneller worden als haar voorganger. Er worden natuurlijk nog veel meer nieuwe specificaties verwacht. De Samsung Galaxy S4 was al een top toestel, dus de verwachtingen van de Samsung Galaxy S5 zijn erg hoog.

De prijs van de Samsung Galaxy S5
De prijs van de Samsung Galaxy S5 zal liggen tussen de € 600,- en  € 700,- liggen. Dit is een behoorlijk bedrag, zodoende kiezen de meeste mensen voor dit toestel in combinatie met een abonnement. Dit zal dan een één- of tweejarig abonnement zijn. Vaak moet er nog wel een bepaald bedrag voor het toestel betaald worden. Het bedrag dat betaald moet worden, hangt af van het aantal belminuten, sms’jes en mb’ s dat wordt afgesloten.

Stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *