Blog

Alles over de Samsung Galaxy S8

Al jarenlang is Samsung een enorm belangrijke speler in de smartphone markt. Samsung maakt kwalitatief goede smartphones, die door de gebruikers ook nog eens enorm goed worden ontvangen. Samsung heeft al jaren terug haar Galaxy lijn opgezet en deze stap heeft Samsung enorm goed gedaan. Alle smartphones uit deze Galaxy lijn zijn enorm populair en elk jaar weer, brengt Samsung een nieuwe variant uit. Begin dit jaar heeft Samsung de Samsung Galaxy S7 uitgebracht en begin volgend jaar zal de opvolger alweer verschijnen.

Wat is er tot nu toe bekend

Volgens geruchten, zal Samsung begin volgend jaar de Samsung Galaxy S8 gaan presenteren. Tot nu toe heeft Samsung elk jaar rond maart een nieuw toestel uitgebracht en er wordt dan ook verwacht dat dat bij de Samsung Galaxy S8 ook niet anders zal gaan zijn. Aangezien het nog wel even duurt voordat het nieuwste toestel zal worden uitgebracht, is er ook nog niet veel bekend. Op dit moment is het nog voornamelijk gissen, naar vernieuwde specificaties en features.

Intern zal het nieuwste toestel van Samsung natuurlijk wel flink onder handen worden genomen. Vermoedelijk zal het werkgeheugen worden vergroot, zal het toestel waarschijnlijk over meer opslaggeheugen gaan beschikken en daarnaast zal het toestel ook nog weer sneller gaan worden. Verwacht wordt dat de camera zal worden verbeterd en ook het scherm zal waarschijnlijk over meer kwaliteit gaan beschikken. Samsung heeft even geleden al een nieuw en verbeterd scherm getest en de  verwachting is dan ook dat de Samsung Galaxy S8 dit scherm zal gaan krijgen. Of het toestel dan ook een groter scherm krijgt, is niet bekend. Ook is het nog niet bekend of de Samsung Galaxy S8 ook in de Egde variant wordt uitgebracht. Wel is het bijna zeker, dat de Samsung Galaxy S8 in ieder geval waterdicht gaat worden. Samsung heeft dit bij de Galaxy S7 weer toegepast en gebruikers hebben hier enorm positief op gereageerd. Het is natuurlijk logisch dat Samsung dat wil vasthouden. Wat een Samsung Galaxy S8 inclusief een abonnement moet gaan kosten is nog niet bekend evenals de prijs voor een los toestel.

Posted in: Telefoons

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.