vodafone logoVodafone heeft net als KPN, T-Mobile en Tele2 een eigen netwerk. De provider hanteert voor prepaid bellen niet de voordeligste tarieven, maar is wel een betrouwbare provider met diverse bundels. In dit bericht lichten wij toe welke prepaid diensten Vodafone aanbiedt en bespreken wij wat de voor- en nadelen zijn.

De tarieven

Op deze pagina vind je de tarieven van andere providers.

Vodafone heeft een gratis simkaart waar 5,- tegoed op staat. Je maakt gebruik van Prepaid+ wat betekent dat je bij elke opwaardering tegoed cadeau krijgt. Je kunt ook voor de YOU simkaart kiezen, in dit geval maak je gebruik van diverse aanbiedingen. Ook is het dan mogelijk om uit drie maandbundels te kiezen. Deze bundels bevatten tegoed om te bellen, sms’en en internetten. De bundels zijn 30 dagen geldig en je kunt ze zelf online aanpassen. Omdat steeds meer mensen gebruik maken van mobiel internet heeft Vodafone met deze bundels een speciale aanbieding verzonnen. Ben je namelijk door je MB’s heen en is het nog niet het einde van de maand, dan krijg je een x aantal MB’s cadeau waardoor je toch nog dat laatste appje kan sturen. Naast YOU kun je er ook voor kiezen om een prepaid BloX te activeren voor als je bijvoorbeeld gebruik wil maken van het 4G netwerk. Klanten kunnen op verschillende manieren opwaarderen, namelijk online, via de telefoon of met een opwaardeerbon. Ook automatisch opwaarderen is mogelijk.

YOU bundels

Voordelen

Nadelen

Tot slot

Zoals eerder genoemd heeft Vodafone een eigen netwerk en is het een grote provider met veel mogelijkheden. Door al deze mogelijkheden, zijn er ook veel algemene voorwaarden en speciale aanbiedingen waardoor de diensten soms wat onoverzichtelijk zijn. Vodafone hanteert dan wel een wat hoger tarief, net als KPN, maar er zijn wel meer diensten mogelijk wat bij bijvoorbeeld een kleine aanbieder als Simyo niet het geval is. De bundels zijn erg interessant en ook de tarieven voor mobiel internet zijn dan aantrekkelijk. Je kunt buitenland bundels en BloXen activeren zodat je de prepaid simkaart helemaal naar je eigen behoefte samen kunt stellen.

1/5 - (13 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *