Tegenwoordig heb je veel keus wanneer je een mobiele telefoon en abonnement wil uitzoeken. Er zijn er zoveel dat de meesten geen idee hebben waar ze het best een mobiele telefoon abonnement moeten afsluiten. Daarnaast zijn er zoveel aanbieders waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Het is dan belangrijk om eerst een keus te maken welke mobiele telefoon je wilt en deze telefoons vergelijken. Ga je voor een iPhone die werkt op iOS of heb je liever meer een open-source besturingssysteem zoals Android van Google waar de meeste mobiele telefoons van Samsung, HTC en Sony op werken?

vergelijk telefoons

Mobiele abonnementen vergelijken

Wanneer je een keuze hebt gemaakt welke mobiele telefoon je wilt is het tijd om te verschillende mobiele abonnementen met elkaar te vergelijken.  Hier komen de belangrijkste vragen naar voren die beantwoord moeten worden zoals;

Volwassenen:

vaak is voor de gemiddelde persoon een bundel van 500mb ruim voldoende. Dit heeft te maken dat bijna iedereen thuis, op werk, school gebruik kan maken van Wifi. Hierdoor maak je gebruik van het internet van de eigenaar van de Wifi en gebruik je niks van je mobiele data, dus van je 500 MB.

Kinderen/Jongeren:

Veel kinderen gebruiken Youtube, Facebook etc. waarbij veel films en foto’s worden bekeken zoals op Instagram en Vine wat in tegenstelling tot korte Whatsapp berichten veel méér internet, dus MB’s gebruiken. De algemene ervaring is dan ook dat vaak kinderen en jongeren niet genoeg hebben aan 500 MB data internet. Wij adviseren dan ook minimaal een bundel te nemen van 1000 MB, ook wel als 1GB aangegeven.

 

Stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *