Blog

iPhone laten herstellen.

Je stapt uit de wagen en.. PATS! Daar gaat je mooie IPhone tegen de grond. Scherm gebarsten. Wat nu?

In een maatschappij waarin steeds vaker alles maar wordt weggesmeten en vervangen, lijkt het voor de hand liggend om ook deze weg te werpen en jezelf gauw een nieuwe aan te schaffen. Echter, is dit wel echt noodzakelijk? IPhones zijn niet goedkoop en niet iedereen kan zomaar meteen enkele honderden euro’s missen. Zodoende is een reparatie bij iPhoneAPK voor de hand liggend.

 

Apple heeft het grote voordeel dat dit merk wijdverspreid gekend is. Dat wil niet enkel zeggen dat het populair is, maar ook dat er waanzinnig veel items verkocht worden. Ieder jaar opnieuw. Een groot voordeel, want een merk dat goed verkoopt, is ook dankbaar om een herstelproces op aan te bieden!

Jouw voordeel?

 

Er zijn vele mogelijkheden om je defecte IPhone te gaan herstellen. Niet enkel als het glas gebarsten is, maar ook bij defecte batterijen, defecte aansluitpoorten, home- buttons etc. Elk onderdeel aan een Apple IPhone is herstelbaar!

 

Waar laten herstellen?

 

Je kan opteren voor de dienst na verkoop van Apple zelf. Breng je defecte of beschadigde toestel binnen in een Apple- store en zij regelen de rest. Het grote nadeel hiervan is wel dat je je toestel een tijdje kwijt bent. Het zal worden teruggezonden voor herstelling, dus als je realistisch bent, mag je rekenen op een 2 tot 3-tal weken zonder IPhone!

Wie echter geen zin heeft om zijn trouwe metgezel zo lang uit handen te geven, kan opteren voor een IPhone- repair shop. Deze zaken komen veelvuldig voor en zij herstellen je IPhone vaak meteen terwijl u wacht! Je wandelt meteen buiten met een herstelde IPhone! En doorgaans zijn ze zelfs goedkoper dan de Apple- service. De oorzaak hiervan in het mankeren van transport heen en weer.

 

Conclusie.

 

Nee, je IPhone hoeft niet gelijk vernieuwd te worden! Elk onderdeel kan vervangen worden en daarmee onderscheidt Apple zich van de meeste concurrenten. Speel wel op veilig en informeer vooraf even naar de kostprijs van je herstelling. Soms heef teen I-Phone zoveel schade opgelopen, dat een vervanging haast goedkoper is dan een herstelling. Dit is bijvoorbeeld het geval bij waterschade. Vooraleer je dus je I-Phone afschrijft, is het verstandig even te informeren bij een vakman en een prijsofferte voor herstelling aan te vragen. Zo kan je al gauw enkele honderden euro’s uitsparen die je fijn kan investeren in iets anders!

Posted in: Algemeen

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.