Na de release van de LG G3 in de laatste week van mei, zijn er in Zuid-Korea na 5 dagen maar liefst 100.000 mobiele telefoons verkocht! Dit aantal is met afstand een record of het telecombedrijf LG. In vergelijking met zijn voorganger LG G2 is het aantal sales meer dan verdubbeld. Volgens Korea IT Times werden er in de eerste week ongeveer 10.000 LG G2’s per dag verkocht. Bij de LG G3 is dit maar liefst 20.000 tot 30.000 per dag!

Hoe kan de LG G3 in ene zo populair zijn?

Wat LG deze keer anders heeft gedaan dan voorheen, is een agressievere marketing-strategie. In een persbericht over de mobiele telefoon met de titel: “With new G3, LG aims to redefine concept of smart and simple”. Daarnaast is het model over de hele wereld op zes plekken gepresenteerd: in Londen, New York, San Fransisco, Seoul, Singapore en Istanbul. LG spreekt in het persbericht over een mobiele telefoon met de beste huidige technologieën gebundeld in één smartphone, om een optimale gebruikservaring te leveren.

LG lichtte met name de volgende specificaties uit
– Een verbeterde HD resolutie met een 5,5 inch Quad HD display
– Een verbeterde camera die met behulp van een revolutionaire laser auto focus in een fractie de scherpste foto’s kan maken
– Een vernieuwde gepolijste metallic skin die zeer licht is en geen vingerdrukken achterlaat
– Een redesign van Graphic User Interface, waar met name simpliciteit centraal staat

Is de LG G3 al beschikbaar?

De LG G3 is al bij een aantal providers verkrijgbaar: Tele2, Telfort, Vodafone en T-mobile! De LG G3 is in combinatie met een abonnement verkrijgbaar, maar ook los. De G3 is al te krijgen vanaf €548,95 (en de G2 is te verkrijgen vanaf €366,95! Er zijn uiteraard al verschillende mobiele telefoons aanbiedingen te vinden, met name van de voorgangers van de G3: de LG G2 en de LG G2 Mini, maar ook andere smartphones.

Stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *