Blog

Nieuwste geruchten rondom de Samsung Galaxy S8

Men moet nog even wachten tot het voorjaar van 2017, maar dan zal men toch echt weer gebruik kunnen gaan maken van een toptoestel van Samsung. Samsung is al jaren enorm populair met de Galaxy lijn en ook in 2017 zal dit zeker door worden gezet. Helaas heeft Samsung wat problemen gehad met de Samsung Galaxy Note 7, maar Samsung is er enorm op gebrand om dit met de komst van de Samsung Galaxy S8 weer recht te gaan zetten.

Galaxy S8 Bixby

Er gaan natuurlijk al vele geruchten rond, rondom het allernieuwste toestel van Samsung. Het laatste gerucht dat is ontvangen, gaat over de spraakassistente Galaxy S8 Bixby. Apple werkt al langer met een persoonlijke assistent, genaamd Siri en nu kan Samsung natuurlijk niet meer achter blijven. Volgens bronnen zou Galaxy S8 Bixby een spraak gestuurde assistent gaan worden. Zo zou Bixby er voor kunnen gaan zorgen dat er handsfree kan worden gebeld en daarnaast zal ook de persoonlijke informatie worden beheerd. Eerdere modellen van Samsung waren natuurlijk al wel voorzien van S Voice, maar dit programma is enorm beperkt in vergelijking met Galaxy S8 Bixby. Samsung heeft in ieder geval al bevestigd dat de Samsung Galaxy S8 een spraak gestuurde assistent gaat krijgen, maar heeft zelf de naam nog niet bloot gegeven. Normaal gesproken geeft Samsung van te voren nooit informatie vrij, over het nieuwe toestel. Op deze manier wil Samsung waarschijnlijk de problemen rondom de Samsung Galaxy Note 7 al een beetje doen vergeten.

Tijdens het Mobile World Congress, dat in het voorjaar van 2017 in Barcelona zal worden gehouden, zal Samsung haar nieuwste toestel gaan presenteren. Het is in ieder geval al wel zeker dat Samsung hierbij flink zal gaan uitpakken, zodat de Samsung Galaxy S8 niet meer vergeten zal gaan worden.

Posted in: Telefoons

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.