Blog

Oeps! Je iPhone aan diggelen

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Of we kennen minimaal wel iemand het overkomen is. Je bent druk bezig met van alles en ineens hoor je pats! En daar ligt je iPhone op de grond. De ernst van de crash wordt meteen duidelijk als je kleine stukjes glas rondom het toestel ziet liggen. Het hele scherm aan gruzelementen. Een iPhone reparatie is nu zeker nodig. Waarom heb je thuis dan ook plavuizen en geen vloerbedekking hoor je jezelf denken. En wat nu? Je abonnement loopt nog een jaar. Je toestel is niet verzekerd en de verzekeringsmaatschappij van je inboedel hoor je op voorhand al lachen bij je telefonische poging om iets vergoed te krijgen.

Omdat je gelukkig nog wel ergens een oud Nokiaatje hebt liggen, kun je in ieder geval bellen. Eerst je naaste vrienden maar eens op de hoogte brengen dat je ‘offline’ bent. En natuurlijk gelijk even advies inwinnen over wat je het beste kunt doen. Repareren lijkt de beste optie. Dat kan tegenwoordig snel en professioneel gedaan worden. Afhankelijk van wat er kapot is, is het soms klaar terwijl je wacht. Als alleen het beeldscherm kapot is, dan is dat een routineklus voor de ervaren reparateur. En een stuk voordeliger dan de aanschaf van een nieuw toestel. Of het oversluiten van je abonnement. Bovendien kun je van de gelegenheid gebruik maken om ook meteen de accu te laten vervangen, want die ging toch niet zo lang meer mee door het vele opladen en gebruik.

Het is natuurlijk het meest voordelig om je iPhone niet te laten vallen. Mocht het toch gebeuren, bekijk dan rustig wat je opties zijn en welke je het beste kunt kiezen. Je zult zien dat reparatie in veel gevallen erg voordelig kan zijn. En je hebt in no-time weer een volledig functionerende iPhone terug, zodat je op Facebook snel je ongelukje kunt delen met je vrienden.

Posted in: Telefoons

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.