Blog

Samsung Galaxy reparatie

Is je Samsung Galaxy kapot? Wil je de batterij laten vervangen of is er een ander probleem waar je de oorzaak niet direct van kunt achterhalen? Ga dan met je Samsung Galaxy naar een van de vestigingen van SmartphoneRepairs voor een snelle diagnose en aanvullende reparatie.

Reparatie Samsung Galaxy J5 tot Samsung Galaxy S7 Edge

Heb je al een wat oudere Samsung Galaxy die prima werkt of een nieuw model Samsung Galaxy S7 Edge, een scherm kan bij iedere smartphone beschadigd raken. Hetzelfde geldt voor het vervangen van een batterij of een simpel aan- en uitknopje. De ervaren monteurs van SmartphoneRepairs hebben een jarenlange ervaring met het repareren van de verschillende Samsung Galaxy modellen. Het enige wat je zelf doet is een vestiging binnengaan, plaats nemen in de wachtruimte en met een kop koffie of thee wachten op je gerepareerde Samsung Galaxy.

Samsung Galaxy onderzoek en reparatie

Soms kan het nodig zijn om je Samsung Galaxy te laten onderzoeken voordat de juiste reparatie plaats kan vinden. De onderzoekskosten bedragen € 29 welke komen te vervallen als je telefoon laat repareren. De reparatie van het scherm, de batterij of behuizing van je Samsung Galaxy zijn betaalbaar en bovendien klaar terwijl je wacht. Als je je telefoon laat repararen bij Smartphonerepairs.be dan kun je wachten terwijl de deskundige monteurs voor je aan het werk gaan. Waarbij je kunt rekenen op:

  • Een snelle service, je telefoon wordt ter plekke gerepareerd en is vaak binnen 30 minuten gereed.
  • De mogelijkheid om je smartphone op te sturen en gebruik te maken van de ‘one day service’.
  • Reparaties worden met originele onderdelen uitgevoerd, de vervangen onderdelen kun je als vanzelfsprekend mee naar huis nemen.

Repareren van je smartphone is goedkoper dan nieuw kopen

Je bent vaak gesteld op je Samsung Galaxy en zolang deze goed werkt is er niets aan de hand. Merk je na verloop van tijd dat de batterij minder lang mee gaat dan in het begin of dat scherm door intensief gebruik beschadigd is? Je hoeft niet direct een nieuwe Samsung Galaxy aan te schaffen. Reparatie is prima mogelijk, je bestanden blijven bewaard en je bent bovendien een stuk minder geld kwijt dan wanneer je kiest voor een compleet nieuwe smartphone.  Bekijk de verschillende reparatiekosten en mogelijkheden op Smartphonerepairs.be en zie zelf wat de mogelijkheden zijn voor het laten repareren van je toestel.

 

 

Posted in: Telefoons

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.