Blog

Samsung Galaxy S8

In 2017 zal Samsung haar allernieuwste smartphone gaan presenteren en uiteindelijk natuurlijk ook uit gaan brengen. Het gaat dan om de Samsung Galaxy S8. De Samsung Galaxy S8 zal de populaire Samsung Galaxy S7 op gaan volgen, die nog meer net is uitgebracht. Alle toestellen uit de Galaxy lijn zijn enorm goed ontvangen en zodoende is deze lijn enorm populair. Er wordt dan nu ook al weer veel verwacht van de Samsung Galaxy S8, zonder dat er eigenlijk iets bekend is rondom dit toestel.

De Samsung Galaxy S7 is nog niet zo lang geleden uitgebracht. Het toestel werd gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress en Barcelona. Het Mobile World Congress is het evenement omtrent smartphones. Er wordt dan ook verwacht, dat Samsung de Galaxy S8 ook volgend jaar tijdens het Mobile World Congress zal gaan presenteren. Zo zal het toestel de aandacht gaan krijgen, dat het ook daadwerkelijk verdiend. Op dit moment is er eigenlijk nog niets bekend rondom de Samsung Galaxy S8. Het zal natuurlijk niet erg lang meer gaan duren, voordat de eerste geruchten rondom het nieuwste toestel van Samsung waar zullen worden genomen. Natuurlijk is het altijd nog maar de vraag, of de geruchten kloppen. Toch vinden vele mensen het leuk om van te voren hier al over te kunnen speculeren. Op veel verschillende telecom gerelateerde websites kan je nieuws en geruchten vinden over de Galaxy S8!

De vraag die vaak zal worden gesteld is, wat zal Samsung gaan doen met het design van de Galaxy S8. Houdt Samsung zich vast aan het succes van de metalen behuizing in combinatie met krasbestendig glas, of zal de Galaxy S8 een vernieuwd design gaan krijgen. Wat vast staan, is dat het toestel in ieder geval zal worden voorzien van vernieuwde specificaties. Wanneer de Samsung Galaxy S8 te verkijgen is ons land is nog niet bekend.

Posted in: Algemeen

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.