Steeds meer mensen gaan over op een sim only abonnement. Dit heeft meerdere redenen. De meest voorkomende reden is dat telefoons vaak nog niet oud genoeg zijn om ze te vervangen. Zeker de huidige generaties telefoons zoals de iPhone X van Apple gaan langer mee waardoor het zonde is om weer een nieuw abonnement te nemen met een nieuwe telefoon.

 

Wanneer je abonnement afloopt, kun je in dit geval het beste een sim only aanschaffen of je huidige abonnement naar een sim only abonnement omzetten. Dit is dan per maand al enkele tientjes goedkoper.

Sim only voor een ander apparaat.

 

Een andere reden waarom veel mensen voor een sim only abonnement kiezen. Is omdat ze een data abonnement willen voor een ander apparaat zoals een tablet, dongel of mobiele router (MIFI).

 

Deze apparaten werken alleen wanneer ze verbinding hebben met het internet door middel van een simkaart met data abonnement erop. Een zogeheten databundel. Juist voor deze apparaten heb je geen duur abonnement nodig waar een telefoon bij zit. Maar ga je alleen gebruik maken van de databundel die je kiest.

Data abonnementen vergelijken.

 

Afhankelijk van wat je gaat doen met het betreffende apparaat is het dus handig om hiervoor de sim only abonnementen te vergelijken. Elke provider heeft weer andere tarieven en andere databundels. Op deze website kun je alle sim only data abonnementen vergelijken, en bieden ze voldoende informatie over hoe je sim only kunt gebruiken in combinatie met dongles., mobiele routers, en hoe je bijvoorbeeld internet in de auto krijgt.

Dongles & MIFI.

 

Juist apparaten zoals mobiele routers, zijn tegenwoordig erg populair. Hiermee kun je namelijk een wifi netwerk opzetten ongeacht waar je bent. En deze Mifi’s zit een oplaadbare accu die tot wel 8 uur mee gaat en kun je tot wel 10 apparaten verbinding laten maken met het internet. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een sim only abonnement met toereikende databundel.

1/5 - (12 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *