Blog

Tips bij afsluiten mobiel abonnement

Bent u van plan om een nieuwe telefoon aan te schaffen in combinatie met een abonnement? Of heeft u een telefoon en bent u van plan om een sim only abonnement aan te schaffen? Dan raden wij u aan om genoeg aandacht te geven aan een aantal zaken die wij in dit artikel zullen behandelen. Zo moet u letten op de verschillende abonnementen, de aanbieders en het opzeggen van een mobiele abonnement. Wij wensen u allereerst veel succes bij het afsluiten van een geschikt abonnement.

Een geschikte bundel

Bij het kijken naar verschillende abonnementen moet u weten welke bundels er zijn en welke bundel bij u past. Doordat tegenwoordig bij vrijwel elke aanbieder de SMS bundels onbeperkt zijn wordt er alleen nog maar gesproken over een belbundel en een databundel. Hier moet u kijken naar uw eigen gedrag omtrent bellen en dataverbruik. Belt u veel maar maakt u uitsluitend gebruik van WhatsApp of andere kleine diensten? Dan is het verstandig om de belbundel van een aanzienlijke grootte af te sluiten en de databundel op een minimaal niveau te houden.

De meeste internetbundel lopen tussen de 250 en de 12000 MB per maand. De 12000 MB is natuurlijk gigantisch en dit kan worden ervaren als onbeperkte data. De belbundels zullen ongeveer verschillen van tussen de 90 minuten en het onbeperkt bellen. U moet nagaan waar u gebruik van wilt maken en aan de hand hiervan een geschikt abonnement samenstellen. Bij veel aanbieders kunt u aan de hand van uw dataverbruik uw belminuten hierop aanpassen.

Aanbieders

Heeft u een geschikt toestel met een passend abonnement gevonden? Dan raden wij u aan om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Er zijn vaak acties bij de grotere en kleinere aanbieders en het is dus financieel aantrekkelijk om even goed na te kijken welke aanbieders welke aanbiedingen hebben lopen. Wilt u opzeggen? Dan is het opzeggen van Vodafone abonnementen bijvoorbeeld heel gemakkelijk. U belt even met de klantenservice en aan de hand van hun voorwaarden wordt uw abonnement opgezegd.

Posted in: Algemeen

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.