Blog

USB-stopcontacten kunnen we niet meer missen tegenwoordig…

Dat de USB-stopcontact niet eerder op de markt is gekomen blijft toch wel een groot raadsel, het zijn erg handige dingen. Tegenwoordig kunnen we gewoon niet zonder en word er veel gebruik gemaakt van Smartphones, tablets of andere elektronicaproducten die een USB-oplader hebben. USB-stopcontact vervult alle behoefte, u kunt maar liefst 3 smartphones opladen. En de montage is heel erg simpel u monteert dit stopcontact zoals u bij een gewoon stopcontact zou doen, makkelijker kan het niet worden! Het past overal bij en het is superhandig. Wij zijn de uitvinders voor eeuwig dankbaar.

 

Mobiele telefoons opladen

Iedereen kent het slechte gevoel wel, wanneer de batterij erg laag is en je mobiel bijna uitvalt. Het voelt alsof een stuk van je lichaam mist. Tegenwoordig is de accu van de nieuwste mobielen erg sterk geworden en gaan langer mee dan normaal en laden sneller op. Er zijn een aantal tips wat erg belangrijk is voor u om uw mobiel op te laden. Zoals natuurlijk op tijd opladen als uw mobiel 30 of 40 procent is, is het beter om op te laten. Altijd de originele lader gebruiken voor je mobiel het is veel beter voor je mobiel er komt namelijk geen laadstress op de accu te staan, en u weet zeker dat de accu dan snel en veilig laad. Waar u ook goed op moet letten is de temperatuur, het ideale werkgebied van een accu ligt op tussen de 0 en 35 graden Celsius. Laad de accu op kamertemperatuur en zorg voor dat uw Smartphone niet in de zon ligt tijdens het laden.

 

Wat verwachten we van de toekomst?

Natuurlijk, iedereen vraagt zich af wat we kunnen verwachten in de toekomst voor de Smartphones. Apple en Samsung domineren de wereldwijde Smartphonemarkt met elke jaar de nieuwste en beste topmodellen. Maar raar genoeg zeggen de marktonderzoekers dat in 2016 de groei onder de 10 procent duikt. De analisten vonden zelfs de nieuwste modellen eigenlijk te weinig aantrekkelijk om nieuwe klanten te verleiden. Maar Apple en Samsung hebben zeker bewezen dat zij het mis hadden. Want de nieuwste modellen zijn top toestellen die de beste functies hebben.

Posted in: Algemeen

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.