Blog

Welke soorten alles in 1 pakketten zijn er?

Het meest gangbare pakket is een 3 in 1 pakket. Dit bevat: internet, bellen en tv. Daarnaast is er steeds meer vraag naar 4 in 1 pakketten met daarin internet, bellen, tv en mobiele telefonie. Ook is het mogelijk om een pakket voor internet en tv, dus zonder telefonie af te nemen.

Waarom zou je een alles in 1 pakket nemen?

Eén pakket is goedkoper dan dat je alle diensten los en ook nog eens bij verschillende providers afneemt. Je betaalt één prijs voor alle producten die je afneemt. Je krijgt één factuur waarop je direct kunt zien hoeveel je per onderdeel betaalt. Je houdt het op deze manier dus voor jezelf heel overzichtelijk. Het is ook een voordeel dat je één aanspreekpunt hebt voor alle diensten die je afneemt. Dat is fijn als je problemen hebt bij het installeren of wanneer er een storing optreedt. Je hoeft dan maar met één bedrijf contact op te nemen om het probleem op te kunnen lossen.

Alles in 1 vergelijken

 

Welk alles in 1 pakket je het beste kunt nemen, hangt af van wat je wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld een uitgebreid tv pakket waarbij je heel veel films kunt kijken of vind je een eenvoudig pakket ook voldoende? Wil je een super internet vergelijken of hoef je dat niet zo nodig? Wil je zowel vaste als mobiele telefoonnummers altijd gratis kunnen bellen of is dit niet zo interessant voor jou? Ook is het goed om na te gaan welke providers in jouw regio internet leveren. Niet elke aanbieder kan namelijk op jouw adres zijn diensten leveren. Hier kun je achter komen door een postcodecheck te doen op internet of door dit telefonisch na te vragen bij providers individueel. Om de juiste provider te kunnen vinden, kun je het aanbod van alles in 1 vergelijken op diverse internetsites. Dat is aan te bevelen omdat er naast de bekende providers er steeds meer nieuwe aanbieders hun diensten aanbieden. De groei van dit aantal leidt er soms toe dat het aanbod voor de consument onduidelijk en onoverzichtelijk is. Op deze sites vind je een overzicht van verschillende aanbieders per dienst op het gebied van vaste telefonie, mobiele telefonie, internet en tv. Je hoeft er dus geen uren voor uit te trekken om allerlei websites van aanbieders afzonderlijk te bekijken. Op een vergelijkingssite is al heel veel werk voor je gedaan en vind je de benodigde informatie overzichtelijk voor jou op een rij gezet. Makkelijker kan het toch niet?

Posted in: Algemeen

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.