Het klinkt allemaal vanzelfsprekend maar een ongeluk zit in een klein hoekje. En je wil natuurlijk dat je iPhone zo lang mogelijk meegaat. Want niemand wil elk jaar een nieuwe telefoon kopen althans wij denken van niet! Dus hoe kan je ervoor zorgen dat je telefoon zo lang mogelijk mee gaat. In dit artikel hebben we een aantal tips daarvoor. Lees ze maar snel dan weet je zeker dat je goed omgaat met je telefoon.

Denk aan de batterij

Waarschijnlijk heb je dit al eens eerder gehoord maar denk aan je batterij. Laad je je telefoon de hele nacht op dan is dit niet goed. Laat je jouw telefoon helemaal leeglopen dan is dit eigenlijk ook niet goed. Wat is dan wel goed? Je telefoon opladen op het moment dat het nodig is zoals op 20% en uit het stopcontact halen rond de 90 of 100% maar niet langer dan dat. Gelukkig wordt de software van Apple steeds beter dus als je toch een keer je telefoon vergeet in de nacht dan laad je telefoon soms geoptimaliseerd op. Met andere woorden je telefoon let zelf al op de conditie van je batterij.

Niet laten vallen!

Het kan ook wel eens voorkomen dat je je telefoon laat vallen en dat het scherm kapot gaat. Zeker bij een nieuwe telefoon kunnen de kosten daarvoor best oplopen. Bij iPhone x scherm reparatie zullen de kosten wel wat hoger uitvallen dan als je een iPhone 4 reparatie nodig hebt. Het is dan zeker fijn als je een verzekering hebt die deze kosten voor je dekt. Daarnaast is het ook altijd fijn om te weten waar je eventueel je telefoon kan laten repareren mocht het nodig zijn. Bijvoorbeeld iPhone reparatie in Den Haag of Amsterdam.

Gebruik een beschermglas en hoesje

De beste manier om je telefoon te beschermen is door natuurlijk een beschermglas en een hoesje te gebruiken. Je hebt verschillende soorten beschermglazen, van plastic en van glas. Als je van jezelf weet dat je je telefoon redelijk vaak laat vallen dan raden we aan om een beschermglas van glas te nemen. Dan weet je zeker dat je beeldscherm niet snel kapot gaat. Ook is het dan verstandig om een bumper hoesje te nemen. Deze hoesjes breken de val van je telefoon.

Stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *